Táplálkozási alapok

2.500 Ft

Miről szól? Miért jó?

Ebben az e-bookban igyekeztem minden olyan hasznos alap tudást összeszedni egy csokorban a számodra, amire teljes biztonsággal tudsz támaszkodni, amennyiben a célod az, hogy sikeresen életmódot válts és tisztába legyél azzal, hogy mikre lesz szüksége a szervezetednek a későbbiekben.

Mindent próbáltam leegyszerűsíteni úgy, hogy az a lehető legkönnyebben emészthető legyen bárki számára. Tömören és egyszerűen megfogalmazva a lényeges tudnivalókat, ahhoz, hogy megoldást kapj erre a problémádra,miszerint nem tudod miként kezdj hozzá.

Legyen a célod az életmódváltás, az izmosodás, a tömegnövelés vagy akár a diétázás, a fogyás, ezekre az alapokra mindenképpen szükséged lesz.

Miről szól?

A táplálkozási alapok e-book egy olyan alap tudást adó kisokos, amivel te magad is tisztába leszel azzal, hogy mik lehetnek a tápanyagszükségleteid, miket kell figyelembe venned az étrended összeállításánál, mi is az a kalória és mit jelent ezen belül a kalóriadeficit és a kalória többlet , a feldolgozott élelmiszerek buktatóit is beletettem és a makrótápanyagokat konkrét példákkal alátámaszva. Bónuszként pedig segítséget kapsz, hogy milyen tápanyagforrások vannak a növényi táplálkozásban.

Innentől kezdve rajtad múlik, hogy a tudás birtokában mit fogsz kezdeni. Viszont arról biztosíthatlak, hogy végre tudni fogod azt, hogyan miként csináld.

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés