Szakmai konzultáció – 90 perc

45.000 Ft

A szakmai konzultáció keretén belül lehetőséged nyílik arra, hogy fel tedd a benned felmerülő összes olyan kérdést, ami az egészséges életmóddal, táplálkozással és az edzéssel kapcsolatos.
Ha te is egy olyan személy vagy, aki szereti átlátni, -egyszer s mindenkor- megérteni az ok-okozati összefüggéseket , mit miért kell tenned – ebből a sok téves információ halmazból, ami az interneten kering- úgy, hogy azt kamatoztatni tud az életed hátra lévő részére nézve, -ezzel is emelni hosszútávon is az életminőségeden- akkor ez a lehetőség pont neked szól.

A konzultáción mindig nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a felmerülő problémáidra, egyénre szabottan, komplex megoldást nyújtjsak. Mindezt úgy valósítom meg, hogy az elméleti tudás átadása után egyes elemeket a gyakorlatba is átültetünk, hogy minden a lehető legérthetőbb és legkézenfekvőbb legyen a számodra is. Fontosnak tartom a teljes megértést, hogy te is magabiztosabban állj és ezáltal jó döntéseket is tudj hozni a késöbbiek során az egészséges életmódban, a táplálkozásban és akár az edzés terén.

Célom, hogy a megbeszélésünk végén úgy tudj felállni az asztaltól, hogy értékes tudással gazdagodtál, amit egyből hasznosítani tudsz és általa az életed ennek területe könnyebbé válik.

Természetesen, ha valamilyen oknál fogva további segítségemre van szükséged, igényled a folyamatosan mentorálásomat, azt, hogy fogjam a kezedet, mindig jó írányba terelgesselek és ezáltal egyre magabiztosabb legyél a dolgaidban, akkor nagy szeretetben, türelemmel és nyitottsággal fogok a rendelkezésedre állni, ameddig szükségesnek érzed.

A szakmai konzultációk 60 percesek és előre megbeszélt külsős helyszínen vagy online formában zajlanak!
Előre bejelentkezés szükséges hozzá!

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés