BootyTone

45.000 Ft


Legyen kerekebb és feszesebb popsid  60 nap alatt .

Azoknak a nőknek ajánlom, akik már elkezdték vagy most tervezik az alakformálást és szeretnének kiemelt hangsúlyt fektetni a popsijuk formálására.Mire számíthasz a Booty Tone 60 napos programban?

 • 30 db videó vár rád! Egy 15 perces videóban 3 gyakorlatot – a bemelegítő és lenyújto blokkon kivül- ismerhetsz meg, ami aktivizálja a farizmaidat.
 • A programot úgy alkottam meg, hogy a főbb, kényesebb területek is meglegyenek kellő hatékonysággal dolgoztatva az egységesen nőies forma elérése érdekében. – beleértve a mélyhátizmot, hasizmot, vállizmot és egy picit a karizmokat is. Ülő munkát végzőknek kiemelten javaslom a program elvégzését amellett, hogy popsi fókuszáltságú az egész.
 • Minden videóhoz tartozik egy gyakorlatleírás és plusz extra tipp a hatékonyság fokozásának az érdekében.
 • A program részeként letöltheted azt a 45 oldalas praktikus információkat tartalmazó BooyTone – Bootylicious táplálkozási ebook-ot, amiben a tudásom legjavát tettem bele, aminek a segítségével eredményesebben tudod végre hajtani a programot.
 • Napról napra nehezedő gyakorlatokat mutatok be a videókon. Könnyen követhető, otthon is végrehajtható.
  Amennyiben te is szeretnél részt venni, a tudás birtokában lenni és a megadott eszközökkel fenttartható csodálatos eredményeket elérni, úgy iratkozz be a kurzusra.
  Várlak a BootyTone 60 napos programban,
  hívd meg a barátnőidet is!

Eredményes munkát kívánok!
Alexa