BootyTone 60 Mentoring program

65.000 Ft

60.000 Ft értékű ajándék 4 alkalmas Mentoring-al a sikered jegyében!

Mi lenne, ha nem nyár elején szánnád rá magad az életmódváltásra, hanem addigra már a kellős közepén lennél?

Ha most elkezdesz dolgozni a változásért, a nyáron már jó eséllyel büszkén és kompromisszummentesen viselheted a kedvenc ruháid is.

Tudom, hogy a megvásárlás után az online programok első néhány videóját még könnyű végigcsinálni, hiszen hajt a lelkesedés és a kezdeti lendület, de később bizony elkerülhetetlenül jönnek a holtpontok és a motivációvesztés, de sokszor elbizonytalanodhat az ember a saját tudásában is. Ha pedig nincs aki segítsen, néha könnyebb elkönyvelni a veszteséget, mint beleállni a nehézségekbe.

Ez viszont nem a Te hibád, ez az ilyen programok gyengesége, épp ezért egészítettem ki a BootyTone 60 napos programját egy 4 alkalmas Mentoring-al.

A BootyTone programban nem hagyom, hogy feladd! A Te célod, az én célom is, és ugyanannyira fogok küzdeni érte (ha nem jobban), mint Te.

A videók és a táplálkozási segédlet a technikát és az eszközöket biztosítják majd a sikeredhez, miközben a szakértelmem, a figyelmem (amit neked szentelek) és a beléd vetett hitem az a hajtóerő lesz, amivel nem csak elkezded ,de be is fejezed majd ezt a programot.

Tartsd velem, magadért!

A mentoring opciót korlátozott számú embernek tudom felajánlani.

Legyél köztük!

4 alkalmas mentoring menete:

1. alkalom: Miután megvásároltad a programot e-mailen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot, amikor online megbeszéljük a céljaidat, terveidet, mikor kezded a programot és ha van bármilyen kérdésed megválaszolom őket.

2. alkalom: 2-3 héttel később újra megkereslek, vagy ha elakadsz, Te is kereshetsz engem. Ekkor részletesen megbeszéljük hol tartasz a folyamatban, van-e elakadásod, kérdésed. Ha úgy érzed fogytán van a motivációd, szintén élhetsz a konzultáció lehetőségével és ígérem, hogy átlendítelek a holtponton. Így garantálom, hogy a program végrehajtásával elérd a célodat.

3. alkalom: az 5-6. hét környékén szintén lehetőséged lesz arra, hogy az előző alkalomhoz hasonlóan konzultáljunk az aktuális helyzetről. Ilyenkor már a motiváció fenntartása mellett sokszor apróbb finomhangolásokra is sort keríthetünk. A cél továbbra is ugyanaz, hogy minden feltétel adott maradjon a célod eléréséhez.

4. alkalom: Záró alkalom, amikor részletesen megbeszéljük az elmúlt időszakot és a tapasztalataidat. Javaslatokat fogok tenni, hogy tudod tovább fenntartani az elért eredményeket.

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés