BootyTone 60 Mentoring program

65.000 Ft

60.000 Ft értékű ajándék 4 alkalmas Mentoring-al a sikered jegyében!

Mi lenne, ha nem január elsején szánnád rá az életmódváltásra, hanem Januárban már a kellős közepén lennél?

Kiegészítettem a BootyTone 60 napos programot, azért mert a legtöbben ott buknak el az online programokkal hogy megvásárolják, ám az első három bideó után nincs mellettük senki, aki motiválná őket, átsegítenék őket a nehézségeken, válaszolnánka a kérdéseikre.  A BootyTone programban nem hagyom, hogy felad! A Te célod, az én célom és ugyanannyira fogok küzdeni érte ( ha nem jobban), mint te.

A videók és a táplálkozási segédlet a technikát és az eszközöket biztosítja a szakértelmem, a figyelmem, amit neked szentelek és a hitem benned lesz az a hajtóerő, amivel nem csak elkezded ,de be is fejezed a programot. Tartsd velem, magadért!

A mentoring opciót korlátozott számú embernek tudom felajánlani. Legyél köztük!4 alkalmas mentoring menete:

1. alkalom: Miután megvásároltad a programot e-mailen felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot, amikor online megbezséljüka céljaidat, terveidet, mikor kezded a programot és ha van bármilyen kérdésed megválaszolom őket.
2. alkalom: 2-3 héttel később újra megkereslek, ahol részletesen megbeszéljük hol tartasz a folyamatba, van-e elakadásod, kérdésed, amire tőlem választ adva fenntartjuk a motivációdat. Így garantáljuk,hogy a programot, a célodat elérve teljesítsd.
3. alkalom: 5-6 hét környékén lehetőséged biztosítok arra,hogy az előző alkalomhoz hasonlóan a nehézségeken átsegítselek, plusz tippeket, érdekességeket és motivációt adjak neked.
4. alkalom: Záró alkalom, amikor részletesen megbeszéljük az elmúlt időszakot, tapasztalataidat és javaslatokat fogok tenni, hogy tudod tovább fenntartani az elért edeményeket.

 

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés