Személyre szabott étrend

Elfoglalt vagy? Idő hiányban szenvedsz, de ugyanakkor vágyad, hogy oda tudj figyelni a táplálkozásodra?

Ebben a felgyorsuló, rohanó világban annyiban biztosan hasonlítunk egymásra, hogy mindannyian szeretnénk, ha egy olyan ránk szabott, ÉLHETŐ étrendet tudnánk követni, ami figyelembe veszi, hogy a legtöbbünknek kevés vagy minimális ideje van főzni.

Igényt tartanál arra, hogy a saját preferenciád szerint legyen egy élhető személyre szabott étrended, amit könnyen tudsz menedzselni a rohanó hétköznapjaidban is?

Általános étrendet manapság már bármelyik appról letölthetünk anélkül, hogy az figyelembe venné az ételallergiáinkat, ételintolleranciánkat, hormonális vagy épp más egészségügyi problémáinkból fakadó étkezési korlátainkat, vagy az étkezési preferenciáinkat. Arról nem is beszélve, hogy mi az, amit nem szeretünk, vagy épp ellenkezőleg, mi az amiért odáig vagyunk.

Egy személyre szabott étrend ennél azonban jóval többet ad számodra, hiszen az összes említett, sarkalatos pontra megoldást kínál. Egy remek alapot és kiindulási lehetőséget ad arra, hogy praktikusan és gyorsan meg tudd oldani a táplálkozásod. 

A személyre szabott étrend tervezésnek a különlegessége abban rejlik, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más étrendre van szüksége az egyéni preferenciánk miatt.

Személyre szabott étrend

Mit kapsz a személyre szabott étrenddel?

Alap csomag

7 napos 3 étkezéssel
35 000 Ft
  • Az alap csomag neked való, ha kizárólag iránymutatásra van szükséged. Kíváncsi vagy, hogy egy szakember miként építi fel a Te igényeidre, vagyis a számodra szükséges kalóriamennyiségre és makrónutriensedre megírt étrendet, amiből akár tovább is inspirálódhatsz.

Mit kapsz az Alap csomaggal?

Prémium csomag

14 napos 5 étkezéssel
45 000 Ft
  • A Prémium csomag neked való, ha szükséged van egy előre fixen megírt, a Te igényeidre, vagyis a számodra szükséges kalóriamennyiséghez és makrónutrienshez igazított étrendre. Ezzel a lehetőséggel élve kötöttebb formában érheted el a kitűzött céljaidat.

Mit kapsz a Prémium csomaggal?

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés