Ki az a Tótfalusi Alexa és miért bízhatsz meg benne?

Szia, Alexa vagyok.

Kíváncsi vagy arra, hogy mi a történetem és hogy tettem szert arra a tudásra, amivel neked is segíthetek a céljaid elérésében? Akkor jó helyen jársz!

Tölts magadnak egy pohár friss vizet, én pedig röviden elmesélem, mi minden járult hozzá ahhoz, hogy ma hozzád hasonló egészségtudatos személyeknek segíthetek az álomalakjuk elérésében!

2 jó érvem is van arra, hogy miért érdemes tovább olvasnod:

  • Ha először találkozol velem és a tevékenységemmel, jó eséllyel kevésbé bízol bennem. „Ki az a Tótfalusi Alexa és miért higgyek neki” – gondolhatod magadban. A sztorim megismerése segíthet eloszlatni a kételyeket.
  • Ha változtatni szeretnél az alakodon, tanulságos lehet számodra a történetem. Annak idején rengeteg erőt merítettem az ilyen sztorikból. Remélem, hogy neked is extra motivációt adhatok.

Őszintén remélem, hogy a történetem segít erőt meríteni. Azért mutatom meg transzparensen a saját utam, mert reményeim szerint számodra is plusz motivációs lökettel ér fel a gondolat: igenis elérhető a kívánt álomalak!

Néhány évet vissza kell mennünk az időben, annak a gyökeréhez, hogy valójában mi indított el engem ezen az úton.
Hiszed vagy sem, régen messze nem úgy néztem ki, ahogy mostanság. Általános iskolában velem is előfordult, hogy csúfoltak az iskolatársaim. Emiatt sokáig azt gondoltam, hogy sosem lehet belőlem elég jó nő.

Borzasztóan utáltam ezt az érzést. Lelkileg nagyon megviselt ez a helyzet. Éreztem, hogy változtatnom kell.

Viszont hosszú ideig fogalmam sem volt arról, mi az az egészséges életmód, hogyan kell egészségesen táplálkozni, miért fontos mozogni.

Aztán 12 éves koromban elkezdtem modern táncra (fashion dance) járni és megláttam azt a lehetőséget, hogy nőies formára tegyek szert. A tánc adta meg a kezdő lökéseket a rendszeres sport irányába.

Később rájöttem, hogy az étkezésemen is javítanom kell. Hiszen az egészséges táplálkozással nagyobb lesz a teherbírásom és általa nagyobb sikereket érhetek el akár a sportteljesítményemmel, akár az alakommal kapcsolatban. Fokozatosan változtattam az étkezési szokásaimon, és a hagyományos alapanyagokat is módszeresen, lépésről lépésre cseréltem le egészségesebb alternatívákra.

„Hogy tehetnék szert arra a formásan nőies alakra, amiről korábban csak álmodni mertem?”

A kezdeti sikerek után sajnos néhány évvel később feloszlott a csapatom, így már nem volt lehetőségem tovább járni a táncórákra. Hiányzott viszont a versenytánccal járó kihívás, küzdőszellem, csapatmunka, a folyamatos motiváció.
Aztán 2012-ben egy késő tavaszi napon szembejött velem az interneten Michelle Lewin teljes alakos fényképe. A formásan nőies alakja teljességgel rabul ejtett. Egyből tudni akartam, miként tehetnék szert hasonló álom-testalkatra.
Ez mondhatni egyenes utat jelentett a testépítés, a súlyzós edzések világába. Gyorsan rájöttem, hogy ez egy egyéni sport, ahol Te magad vagy a csapat. Hamar konstatáltam, hogy a versenytáncból megtanult attitűdöt kell tovább vinnem egyénibe.

Közel a nulláról kellett újra felépítenem magam és a testemet. A táncos múltamnak köszönhetően remek alapokkal vághattam bele a súlyzós edzésbe és fénysebességgel tudtam fejlődni. Rövid időn belül nőiesebb, formásabb testre tettem szert.

Viszont 3 évembe telt, mire egyáltalán beszélhettünk versenyzésről. De iszonyatos erővel munkálkodott bennem a tettvágy, így tovább építkeztem és szépítettem az alakomat.
A folyamatos edzések alatt észrevettem, hogy a popsim sokkal jobban reagál a terhelésre a többi izomcsoportomhoz képest. Annyira megtetszett ez a felismerés, hogy külön is elkezdtem foglalkozni ezzel a területtel.

Mire 4 évnyi súlyzós edzésmúlttal elindultam az első testépítő-fitness versenyemen Bodyfitness kategóriában az IFBB szövetségnél, addigra látványos fenékre tettem szert. Az alapozás alatt pedig egyre sűrűbben kérdeztek meg arról, hogy miként értem el ezt a feneket.
Egyre többen kérték, hogy adjak tippet azzal kapcsolatban, hogy miként lehet olyan popsit építeni, amivel én rendelkezem. Miközben szívesen osztottam meg tippjeimet, a rengeteg pozitív visszacsatolás hatására tudatosult bennem, hogy sok nő vágyainak netovábbja a kerekebb popsi.

Tótfalusi Alexa

„Tanítani szeretném a formásabb alak, a kerekebb popsi építésének bevált módszerét”

Pozitív érzésekkel töltött el, hogy másokkal is megoszthatom az általam sikerrel alkalmazott módszereket. Ezért döntöttem úgy, hogy tanítani kezdem, miként érhető el a formásabb alak, a kerekebb fenék.

Hajtott a vágy, hogy ha magamnak sikerült elérnem ezt az eredményt, akkor más nőknek is segíthetek. Olyan módon, hogy miközben egyre formásabb alakra tesznek szert, magukhoz mérten a popsijuk is formálódik, gömbölyödik. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ezen a ponton még többet kezdtem el foglalkozni a témával. Módszeresen tanulmányoztam a táncos, illetve súlyzós edzős éveim alatt szerzett tapasztalataimat, és ötvöztem őket a megszerzett tudásommal.

A holisztikus elveim szerint kezdtem átadni a tudásomat olyan női vendégeim számára, akiknél egyértelmű cél volt a nőiesen formás test kialakítása, méghozzá popsi fókusszal.

Az elmúlt évek egyértelmű tapasztalata, hogy végezheted teljes erőből az edzéseket és a táplálkozást szélmalomharcot vívva, ha nem figyelsz következetesen oda, mit hogyan és mit miért csinálsz. Ha nem érted a folyamatokat, azok ok-okozati összefüggéseit, akkor semmit se fog érni az, amit épp csinálsz.

Éppen ezért alkottam meg a 6 holisztikus elvemet, ami szerint dolgozom az ügyfeleimmel.

Ahhoz, hogy kialakítsunk egy élhető, a későbbiekben is fenntartható nőies formát és kerek, formás popsit, ahhoz az alábbi 6 ponton kell végig mennünk együtt! Ez a 6 saját holisztikus elvem, ami szerint dolgozom és segíteni foglak az alakformálási célod elérésében.

Ennek az egésznek a hatására 2016-tól elkezdtem nőkkel dolgozni azon, hogy a 6. pontos holisztikus elveim szerint segítsem őket elérni a magabiztos, utánozhatatlan és vágyott nőies formájukat úgy, hogy megtanítva az eredmény maradandó tudjon lenni. Így vált a hobbim a szenvedélyemmé, ami egyben a munkám is.

Média megjelenések

Elért versenyeredmények

Tanulmányok

"Csinálj olyat, amit a jövőbeli önmagadnak megköszönsz majd!"

Eredményeim

Videó riportok

Videó lejátszása

Mindenekelőtt köszönöm az idődet, és hogy végig olvastad a történetem.

Tudom, hogy manapság az idő az egyik legritkább kincs.
 Emiatt tényleg borzasztóan hálás vagyok, hogy ezt a néhány percet rám és a megismerésemre fordítottad.

Remélhetőleg így már könnyebben hozol döntést arról, hogy a segítségedre legyek-e a céljaid elérésében.
Akár együtt dolgozunk majd, akár nem, őszintén drukkolok neked. Biztos vagyok abban,
 hogy kellő tudatossággal és kitartással elérheted azt a formás feneket és alakot, amiről mindig is álmodtál.

Izgatottan várom egyúttal, hogy támogatni és segíteni tudjalak az utadon.

Első lépésként kattints ide és válaszd ki, hogy milyen formában induljon el a közös munka.

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés