Szia, Alexa vagyok

Kezdetben fogalmam sem volt arról, hogy mi az az egészséges életmód, hogyan kell egészségesen táplálkozni, és miért fontos mozogni. Aztán az általános iskolámban elkezdtem járni modern táncra (fashion dance), és csapatban versenyeztem benne.

Rögtön megláttam azt a lehetőséget, hogy nőies formára tegyek szert, és nagy izgatottsággal vágtam bele 12 évesen életem egyik legmeghatározóbb időszakába.

A tánc adta meg a kezdő lökéseket a rendszeres sport felé. Később rájöttem, hogy az étkezésemen is kell javítanom, hiszen egészséges táplálkozással nagyobb lesz a
teherbírásom is. Fokozatosan változtattam az étkezési szokásaimon, és a hagyományos alapanyagokat is módszeresen, lépésről lépésre cseréltem le
egészségesebb alternatívákra, amelynek eredményei hamarosan megmutatkoztak.

Sajnos néhány évvel később feloszlott a csapatom, és már nem volt lehetőségem tovább járni táncórákra. Hiányzott a versenyzés, a kihívás, a küzdőszellem, a csapatmunka, a folyamatos motiváció, a versenytánccal járt. 2012-ben egy késő tavaszi napon, az interneten szembejött velem Michaell Lewin teljes alakos fényképe, amely annyira rabul ejtett, látva a formásan nőies alakját, hogy egyből tudni akartam miként tehetnék szert hasonló alakra/testre, mint az övé volt.

Ez pedig egyenes utat jelentett a testépítés, a súlyzós edzések világába. Habár gyorsan rájöttem, hogy ez egy egyéni sport, itt te magad vagy a csapat, így hamar konstatáltam, hogy az addig a versenytáncból megtanult attitűdött kell tovább vinnem egyénibe. Viszont cserébe lehetőség volt versenyezni benne és ez a nőiesebb test kialakításával karöltve mindent kárpótolt, amit nem tudtam önhibámon kívül tovább csinálni a versenytáncban.

Kvázi közel a nullához kellet újra felépítenem magam és a testemet. A táncos múltamnak köszönhetően egy remek alapokkal vághattam bele a súlyzós edzésbe, ahol fénysebességgel tudtam fejlődni és rövid időn belül látványos nőiesebb formásabb testre tettem szert. Viszont az alapozás 3 évembe telt, mire egyáltalán beszélhettünk versenyzésről, de nagyon hajtott belülről a tettvágy, így tovább építkeztem és szépítettem az alakomat.

Mindeközben pedig a folyamatos edzések alatt észrevettem, hogy a popsim sokkal jobban reagál a terhelésekre, mint a többi izomzatom. Annyira megtetszett ez a felismerés, ez a tapasztalás, hogy elkezdtem külön foglalkozni ezzel a területtel. Mire 4 éves súlyzós edzés múlttal az első testépítő-fitness versenyemen elindultam Bodyfitness kategóriában az IFBB szövetségnél, addigra látványos fenékre tettem szert. Az alapozás alatt egyre sűrűbben kérdeztek meg arról a nők, hogy miként értem el ezt a feneket, legyek szíves adjak nekik tippet azzal kapcsolatban, hogy miként lehet olyan popsit építeni, amivel én rendelkezem. Természetesen szívesen osztottam meg tippjeimet. Ekkor tudatosul bennem a rengeteg pozitív visszacsatolás hatására és látva, hogy valóban sok nő minden vágya a kerekebb popsi.

Tótfalusi Alexa

Ekkor döntöttem úgy, hogy tanítani kezdem, hogy hogyan lehet elérni a még formásabb alakot, a kerekebb feneket. Hajtott az a vágy, hogy ha magamnak sikerült elérnem ezt az eredményt, akkor más nőknek is segítséget tudjak nyújtani azáltal, hogy miközben minél formásabb alakra tesznek szert, magukhoz mérten is a popsijuk formálódik, gömbölyödik, ahogy az a nagy könyvbe meg van írva.

Ez volt az a pont, amikor még többet kezdtem el foglalkozni a témával, tanulmányozni és az addigi táncos éveim, illetve a súlyzós edzés éveim alatt szerzett tapasztalataimat és megszerzett tudásom ötvözésével elkezdtem a holisztikus elveim szerint átadni a tudásomat olyan női vendégeim számára, akik céljuk volt a nőiesen formás test kialakítása popsifókuszáltsággal. Az elmúlt évek alatt azt tapasztaltam, hogy csinálhatod az edzéseket, a táplálkozást szélmalomharcot vívva, ha nem figyelsz következetesen oda, mit hogyan és mit miért csinálsz, akkor semmit se fog érni az, amit épp csinálsz, ha nem érted meg a folyamatokat és azoknak az ok-okozati összefüggéseit. Pont ezért alkottam meg a 6. holisztikus elvemet, ami szerint dolgozom az ügyfeleimmel.

Ahhoz, hogy kialakítsunk egy élhető, a későbbiekben is fenntartható nőies formát és kerek, formás popsit, ahhoz az alábbi 6 ponton kell végig mennünk együtt! Ez a 6 saját holisztikus elvem, ami szerint dolgozom és segíteni foglak az alakformálási célod elérésében.

A törzsstabilizáló izmok megfelelő fejlettségének, az alapvető készségnek az elsajátítása kulcsfontosságú szerepet tölt be egy nőies forma elérésében. Ennek a meglétével biztos alapot adva érhető el az általad vágyott egészségesen nőiesen tónusos, feszes és funkcionalitással is rendelkező külső.

Egy fejlett törzsizomzat meglétével megfelelő alapot adunk, ahhoz, hogy a farizmok nagyobb fokú fejlettségével,robbanásszerűen növekedésével, az így elért eredményt megtud tartani hosszútávon is.

A jó állóképesség megléte hozzásegít ahhoz, hogy nagyobb edzésmunkára nyíljon lehetőséged, aminek az eredményeképpen az edzési hatékonyságod fokozódik, amivel még inkább elérhető lesz számodra egy feszesebb, karcsúbb, nőiesebb test kialakítása.

Egy magasabb agy-izom kapcsolattal rendelkezve ugrásszerűen nőhet az erőszinted és minél fókuszáltabban tudod kivitelezni az eredménythozó gyakorlatok helyes elvégzését annál biztosabb, hogy egy magabiztos nő leszel egy formásabb kinézetet elérve.

Önmagában az edzés csak fél munkának felel meg. Te pedig úgy akarod elérni ezt a nőies formás és feszes alakot, hogy amit elérsz az fenntartható, megmaradandó is legyen. Amennyiben a táplálkozásod nincs a helyén, addig a várt eredmény is el fog maradozni, hiába a sok testedzés. A kettő együttesen fog kiadni egy kerek egészet, amit úgy hívunk: jól érzem magam a bőrömben, magabiztos vagyok és egy ÉLHETŐ formával tudom boldogan élni az életemet, az ÉLHETŐ étrendemmel.

Meg kell értened mi köze van a lelki fejlődésednek a testi fejlődésedhez és ez milyen egységet fog tudni adni a számodra. Olyan eszközöket adok a kezedbe, hogy abból te a legtöbbet tud profitálni. Olyan tudást, szemléletmódot szeretnék átadni a számodra, aminek a meglétével sose fog elfogyni benned a lendület, a motiváció és megmutatom, hogy a saját módszeremmel, hogy jutottam el idáig, a jelenhez és segítek megannyi, hozzád hasonló értékes nőnek elérni azt a vágyott külsőt és belsőt, amiről eddig csak álmodozhatott. Ők már tudják a módszeremet, légy részese és tapasztald meg Te is a saját testeddel/lényeddel együtt.

Ennek az egésznek a hatására 2016-tól elkezdtem nőkkel dolgozni azon, hogy a 6. pontos holisztikus elveim szerint segítsem őket elérni a magabiztos, utánozhatatlan és vágyott nőies formájukat úgy, hogy megtanítva az eredmény maradandó tudjon lenni. Így vált a hobbim a szenvedélyemmé, ami egyben a munkám is.

Média megjelenések

Elért versenyeredmények

Tanulmányok

"Csinálj olyat, amit a jövőbeli önmagadnak megköszönsz majd!"

Eredményeim

Videó riportok