Mit NEM csinálok személyi edzőként, amikor edzést tartok neked, az ügyfelemnek?

Mit NEM csinálok személyi edzőként, amikor edzést tartok neked, az ügyfelemnek?

Sose fogok veled tiszteletlen lenni és nincsenek még a gondolataimban sem, hogy megalázzalak edzés közben vagy a kommunikációmmal.

Nem fogok olyan feladatot adni, ami nem a te edzettségi szintedhez megfelelő vagy én se tudnám megcsinálni. A te ütemedben haladunk!

Nem fogom melletted, az edzésed alatt nyomkodni a telefonomat és ezáltal nem figyelni rád, hogy helyesen vagy helytelenül végzed-e a gyakorlatot, mivel ezzel  a testi épségedet kockáztatnám.

Nem fogok olyan edzéstervet, gyakorlatokat csináltatni veled, amik nem a céljaidat, a fejlődésedet támogatják.

Az edzésed alatt nem fogom elfogyasztani az illatozó finom kajámat, jó ízűen, miközben te hajtod végre a gyakorlatot, ezzel is elterelve a figyelmedet. Egyszerűen tiszteletlenségnek érzem, de ez én vagyok. Lehet, hogy másnak ez nem szempont. 

Nekem nem célom, hogy minnél több pénzt legomboljak rólad, így ha nem tudunk együttmüködni, akkor azt őszintén elmondom a számodra, hogy nem egymást keressük és ne raboljuk egymás idejét.- Szerencsére erre kevés példa volt a pályafutásom alatt.

Sose játszom ki a bizalmadat és a jó hiszeműségedet. Maximális diszkréció övezi a mi kapcsolatunkat, ahol harmadik fél,de még a családtagjaimmal sem osztok meg olyan személyes dolgokat, amiket megosztasz velem. A tolerancia és bizalom oda-vissza kell, hogy működjön! Ennek eredményeképp létrejöhet egy megfelelő munkakapcsolat, ami lehet egy munkatársi viszony, vagy akár egy életre szóló barátság is.

Nem fogjuk az egész órát elbeszélgetni, “teadélutánt tartani”. Kifejezetten figyelni szoktam a beszélgetés és a munka közötti egyensúlyra. Kell az edzés közbeni kommunikáció, egymás megismerése, ha már szövetségre léptünk, de sose mehet a munka kárára. Végülis egy vágyott célod elérése érdekében kerestél fel és kérted a segítségemet, én pedig minden tudásommal szeretnélek ebben támogatni!

Neked mi tudja kiverni a biztosítékot egy edzőnél?

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Facebook oldalam

Instagram profilom