Prémium táplálkozási program

Személyre szabott egyéni komplex étrend menü tervezéssel, utánkövetéssel, közös bevásárlással egybekötött főzéssel.

Prémium táplálkozási program

Személyre szabott egyéni komplex étrend menü tervezéssel, utánkövetéssel, közös bevásárlással egybekötött főzés.

Ahhoz, hogy sikeresen életmódot válts vagy jobbá tedd a mostani étkezésedet a célod érdekében, az egyik legfontosabb, hogy azt a lehető legjobb eredménnyel érd el és legyen melletted ezen utad során egy olyan szakember, aki megtanít téged arra, hogy miként kell helyesen, jól táplálkozni.

Nekem egy célom lesz a közös munkánk során, hogy úgy adjam át számodra az elméleti és a gyakorlati tudást, hogy te azt bármikor tudsz és ezáltal fenntarts egy olyan életmódot, amit életed végéig fent tudsz tartani apró módosításokkal.

A hosszú távra tervezett céljaink mindig jobban kifizetődik, mint a pillanatnyi és rövid célkitűzéseink, értem ezalatt a jojo-effektust előidéző diétákat, csoda krémeket és/vagy az időszakos sportolás fellángolást.

Tartozz te is azok közé, akiknek nem fog elmenni a folyamatos próbálkozás miatt, különböző más táplálkozási tanácsadóra, dietetikusra, étrend írásra a pénze.

Abban hiszek, hogy akkor lehet egy egészséges és hosszú távú étrendet tartani – ezzel jó kapcsolatot ápolni az ételekkel- , ha megtanítom számodra miként tudsz helyesen és ésszel táplálkozni. Ez egyfajta szabadságot ad neked az ételekkel kapcsolatban, hogy élhető, életmóddá alakítható legyen a dolog.

Tovább borzolom a kedélyeket és úgy tesszük különlegessé, emlékezetessé,  még könnyebbé, hogy tartunk egy igazán csajos napot, amikor 1x alkalommal személyesen megyek el veled bevásàrolni és megfőzni egy napi teljes menüt, amit akàr 3 napra előre is elkészíthetünk. 

A közös nap részletei

Mire számíthatsz a bevásárlásnál?

Az általam előírt étrendből tetszőlegesen kiválasztasz 1 reggelit, 1 tízórait, 1 ebédet, 1 uzsonnát és 1 vacsorát, aminek a hozzávalóit közösen megveszünk az általad preferált helyszínen, a bevásárláskor tippekkel és tanácsokkal látlak el, hogy miként lehet tudatosan és költséghatékonyan vásárolni. 

+ ajándék: a nap végén / másnap megkapod ezeket a tanácsokat PDF formában 

Hogy fog kinézni a közös főzés?

Miután megvettünk minden alapanyagot a fogásokhoz, utána elmegyünk hozzád és a saját környezetedben, a saját konyhádban főzzük meg az egészséges, finom és gyorsan elkészíthető ételeket.

Hogy néz ki a személyre szabott egyéni komplex étrendi menütervezés?

Miután felvettük a kapcsolatot és érkezik a csomag teljes összege úgy elküldöm neked az anamnézist, a részletes kérdőívet, aminek a segítségével meg tudom írni számodra az étrend menütervezésedet.

Az étrendbe található ételek receptjei, teljes bevásárlólista, táplálkozási segédlet és az élelmiszerek jó minőségben és olcsóbban beszerezhető lelőhelyeket is tartalmazza a csomag.

+ ajándék: Nem engedem el a kezedet, ezért a csomag még tartalmaz utánkövetést telefonos konzultáció formájában, aminek tükrében kérdezhetsz, ha megakadtál vagy valamilyen probléma felmerülne a folyamat során.

+ ajándék: Táplálkozási alapok PDF – Hogy a leglényegesebb irányelvek meglegyenek, ha hirtelen elbizonytalanodnál.

Jelentkezz most a Prémium táplálkozási programra!

Prémium táplálkozási program

249 900 Ft
  • közös bevásárlás
  • közös főzés
  • személyre szabott egyéni komplex étrendi menütervezés,
  • BÓNUSZ 1 – Táplálkozási alapok e-book
  • BÓNUSZ 2 – telefonos utánkövető konzultáció

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Összeg
Prémium táplálkozási program  × 1 249.900 Ft
Részösszeg 249.900 Ft
Összeg 249.900 Ft
  • Biztonságos fizetés a © Paylike rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...