Adj magadnak 21 napot, és megváltozik az életed

Csatlakozz a 21 napos kihíváshoz és rakd le az alapjait az egészséges, felszabadult és önbizalommal teli életednek.

Adj magadnak 21 napot, és megváltozik az életed

Csatlakozz a 21 napos kihíváshoz és rakd le az alapjait az egészséges, felszabadult és önbizalommal teli életednek.

Vedd át az irányítás az életed fölött egy sikerélményt hozó módszerrel! - Életmdváltás csúcsra járatva!

Biztosan hallottál már arról, hogy 21 nap kell ahhoz, hogy az új szokásaid rendszerré válljanak és elmaradhatatlan részét képezzék az életednek. Megszokássá tenni valamit nehéz, és kemény munka. A kihívás azért jött létre, hogy az életmódváltásod első 21 napját ne egyedül csináld végig. Ne legyél egyedül a nehéz pillanatokban, az elakadásoknál, legyenek válaszok a kérdéseidre és a bizonytalanságaidra.

21 napon keresztül olyan új szokásokat fogunk beilleszteni a mindennapjaidba, amik kis módosításokkal járnak, de mégis könnyen beiktathatóak akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy. Az edzés videók, a közös főző live-ok, az életmódváltó tippek, a gyorsan elkészíthető receptek, Live bejelentkezések keretén belül motivállak és megválaszolom a felmerülő kérdéseidet is. Ezek mind-mind a segítségedre lesznek, hogy elindulj egy önbizalommal teli, boldog élet felé.

Neked ajánlom a kihívást, ha

többször nekifutottál már az életmódváltásnak, de eddig nem sikerült tartós eredményt elérned

érdeklődsz a teljes értékű növényi táplálkozás iránt

szeretnél idén nyáron fesztelenül bikiniben sétálni a strandon

magabiztosabban és a nőiességed teljes megélésével élnéd a mindennapjaidat

tudatosan szeretnéd élni az életed, de eddig nem találkoztál olyan rendszerrel, aminek a megvalósításával biztosan sikereket fogsz elérni

nem hiszel a divatdiétákban és a gyorsan ható „fogyitablettákban”

Mit kapsz a kihívástól?

Olyan hasznos életmódváltással kapcsolatos bevált praktikákat osztok meg veled, amik segítenek az új szokásokat sikeresen beemelni a mindennapjaidba. 

Heti egyszer fogunk élő live adásban közösen elkészíteni olyan finomságot, amit bátran beilleszthetsz az étrendedbe.  Ehhez előző nap kapsz egy alapanyag összetevő listát, ami kelleni fog az étel elkészítéséhez. Az ételek minden esetben megfelelnek majd a teljes értékű növényi táplálkozásnak.

Olyan recepteket osztok meg veled, amik könnyen és gyorsan elkészíthetőek, olyan alapanyagokból, amiket bárhol beszerezhetsz

Heti kétszer fogok megosztani veled olyan gyorsan elkészíthető, de mégis alakbarát receptet, amit bátran ehetsz a nap bármely szakában

Heti egyszer fogunk közösen edzeni 20 percben meghatározott izomcsoportokra

Hetente egyszer egy öt perces és egy tíz perces videóban mutatom majd meg neked, hogy hogyan tudod beépíteni a mozgást az életedbe akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy

Motiváció nélkül nincs siker, így hetente egyszer 30 percben bejelentkezem élőben a csoportba, ahol motivállak és megválaszolom a felmerült kérdéseidet is

Végül, de nem utolsó sorban a segítő kezemet nyújtom neked, amibe bármikor belekapaszkodhatsz. Ha kérdésed vagy problémád merülne fel, akkor a csoportban vagy privát üzenetben válaszolni fogok rá

A kihívással együtt csatlakozol egy zárt Facebook csoporthoz, ahol bátran kérdezhetsz, megoszthatod a problémáidat és együtt lehetsz olyanokkal, akik ugyanazon az úton járnak, mint te. 

Játék az egész világ

Miért ne lehetne az életmódváltás is az? A 21 napos kihívást egy nyereményjátékra fűzzük fel, ahol pontokat gyűjthetsz, és minden igyekezetedet jutalom kíséri majd. A végén természetesen a nyeremény sem marad el.

Táplálkozz a receptjeim alapján és legyél egészséges

Rendületlenül hiszek a növényi táplálkozás erejében, így a kihívásban szereplő menüsorok és receptek mind vegán összetevőkből készülnek majd. Úgy gondolom, hogy egy alaposan felépített növényi étrend hatalmasat tud dobni, segíteni a közérzeted javításában, legyen szó fogyásról, izomfejlesztésről vagy általános jólétről. 

Tapasztalatból beszélek, hiszen évek óta nem csak én táplálkozom teljes értékű növényi étrenddel, hanem számos vendégem is. Így nem csak magamon, hanem rajtuk is látom ennek a táplálkozási iránynak a pozitív hatásait.

A kihívás során lehetőséget szeretnék teremteni neked, hogy kipróbáld ezt a fajta táplálkozást és megtapasztald az előnyeit. 

 

Mozogj velem és legyél energikus

A kihívás során sokat fogunk mozogni. Rövidebb, hosszabb edzés programokkal, online és videóra vett órákkal gazdagítom majd a napjaidat. A testformálásban az egyik legnagyobb segítséged az a gumiszalag szett lesz, amit minden résztvevő ajándékba kap majd. Az edzőszalagokkal történő testmozgás javíthatja a testtartást, csökkenti a feszültséget, erősíti és hatékonyan fejleszti az izmokat.

Az edzéshez saját márkás, gondosan fejlesztett szalagjaimat is választhatod, hogy mindenből a legjobb legyen a kezedben.

 

Hallgasd meg az üzeneteimet és legyél boldog

A tapasztalataim azt mutatják, hogy az életmódváltás akkor működik jól, ha a lelked is rendben van. 

Ha bármi problémával állsz szemben, gyakrabban nyúlsz csokik, édességek, vagy olyan ételek után, amiket kerülnöd kellene. A közösség ereje, és az én segítségemmel ezeket a nehéz pillanatokat könnyedén átvészeled majd. 

Éld meg szabadon a nőiességedet, legyen nagyobb az önbizalmad, ettől vonzóbb és még talán sikeresebb is leszel.

 

Ismerj meg és tarts velem

Tótfalusi Alexa vagyok vegán táplálkozási tanácsadó, személyi edző, a fenekformalas.hu megálmodója és tulajdonosa. 

Segíteni szeretnék neked abban, hogy testileg és lelkileg is magabiztos, tudatos és egészséges életet élj. 

7 éve támogatom a vendégeimet abban, hogy valóra váltsák az álmaikat, amik hozzásegítik őket a teljesebb és boldogabb élethez. Hiszek a test és a lélek egységében, ezért holisztikus szemlélettel segítem őket, és segítelek téged is az utadon. 

 

Hogyan csatlakozhatsz a kihíváshoz?

Ha csatlakozol hozzánk, akkor a csatlakozást követően postázzuk neked a gumiszalagot és emailen elküldjük neked annak a zárt Facebook csoportnak a linkjét, ahol a kihívás zajlik majd.

Részt veszek a kihívásban

4 990 Ft
  • Egy éttermi vacsora áráért most megváltoztathatod a teljes életed. Vegyél részt a 21 napos kihívásban valósítsd meg az álmaidat

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Kihívás 2021  × 1 4.990 Ft
Részösszeg 4.990 Ft
Összeg 4.990 Ft
  • Biztonságos fizetés a © Paylike rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Gyakran ismételt kérdések

A rendelések 2 munkanapon belül feldolgozásra kerülnek, a feldolgozást követően pedig általában a csomagod 2-3 munkanap alatt fog eljutni hozzád.

Ha személyesen veszed át, akkor ingyenesen megkapod a terméket.
Amennyiben postai úton kéred a szállítást úgy a postaköltség +1200 ft – ba fog kerülni.

Válassz az ajánlatok közül. A vásárlásod során egy biztonságos fizetési felületre irányítalak. A fizetést követően küldök neked egy emailt, ami minden részletet tartalmaz majd.