Nem én vagyok az embered, ha…

Tótfalusi Alexa - fenékformálás

Nem én vagyok az embered, ha…

a lelked megnyugtatása miatt, kényszerből jönnél el hozzám személyi edzésre, dolgoznál velem.

Nem egyszer fordult elő az elmúlt években, hogy valakivel azért szakítottam meg a közös munkát és búcsúztunk el egymástól, mert láttam rajta, hogy milyen undorral, kényszerből csinálja a testedzést, és semmibe se találta meg az örömét, amit adhat számára a mozgás vagy a közös együttműködésünk.

Egyszerűen nekem fáj a legtöbbször, ha látom „végigszenvedni” az illetőt az óráimon.

Amikor noszogatnom kell, hogy végezze már el az utolsó ismétlést a feladatból, és ne csalja le az ismétléseket, mert az ő érdekében dolgozunk, hiszen nem nekem kell megcsinálnom az adott feladatot, én már végig jártam ezt az utat.

Próbáljon figyelni az utasításaimra, és ne össze-vissza végezze a gyakorlatot, mintha el se mondtam volna.

???????? Én maximálisan, minden lehetőséget megragadva (akár szájbarágósan) magyarázom el a gyakorlatokat, hogy minél előbb megértse az ügyfél, és érjük el a célját, amiért a segítségemet kérte.

Nem baj, ha épp rosszabb napja van, mert emberekből vagyunk, nekem se egyformák a napjaim, de mindenki magához mérten igyekezzen bele adni az aznapi maximumát, és többet nem is szoktam elvárni az ügyfeleimtől.

Szóval ez senkinek se jó!
Se a kliensnek, aki tudtommal azért keres meg és jön el, mert szakmai segítséggel baromi gyorsan változtatni szeretne az addig meg nem elégedett helyzetén.

Természetesen ne menjünk el amellett sem, hogy azért lettem sportszakember, hogy az embereket az egészséges életmódra neveljem. Abban a pillanatban, hogy valaki a “kezembe” adja az egészségét, a testét, onnantól kezdve nálam van a felelősség. Felelős vagyok azért az emberért abban a 60 percben, akit edzetek minden tekintetben, az elejétől a végéig. Nem véletlenül foglalkozom egyszerre csak egy ügyféllel egy órán belül.

Tehát mindig el szoktam mondani, hogy ne húzzuk egymás idejét, mert nagyon sokan szeretnének bejutni hozzám személyi edzésre, és én tényleg azokkal szeretnék együtt dolgozni, akiken látom, hogy akarnak is dolgozni, tettre készek és hajlandók ezért beleadni az idejüket, elszántságukat és erejüket.

Nem érdekel ilyen szempontból a pénz!
Ha már csak ezért csinálnám, akkor hamar kiégtem volna közel 6 év személyi edzősködés után.

Nekem ez egy szerelem, egy szenvedély, amit képes lennék életem végéig csinálni, és tisztába vagyok vele, hogy milyen sok embernek szüksége van erre a fajta segítségre, mekkora értéke van annak, ha valaki egészséges, visszanyeri az egészségét vagy eléri az adott célját, azokért az örömkönnyekért stb.
Na, ezekért az emberekért csinálom az egészet, értük megéri folyamatosan előremenni, és csinálni a dolgomat nap mint nap.

Erre szokták azt mondani az ügyfeleim, hogy “sose hagyd abba az edzősködést, mert szükségünk van rád!” Ilyenkor mindig meghatódom és hálás vagyok, amiért segíthetem őket ezen az úton. ❤️☺️

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg!

Facebook oldalam

Instagram profilom

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés