Miért lettem személyi edző?

Személyi edzés online és személyesen

Mindig is szerettem volna egy olyan szakmát választani, ahol valamit alkothatok és általa segíthetek csupa szívből az embereken, hogy valamilyen formában megkönnyítsem és általa jobbá tegyem az életüket azzal, ha segíthetem őket a céljuk elérésében és boldogok lesznek. Hiszen saját bőrömön is tapasztaltam, hogy mennyire jó érzés, amikor a saját szemeddel láthatod a változást – leírhatatlan- és ezt az érzést másokkal is megakartam osztani.

Aztán ahogy magamat fejlesztettem úgy szerettem volna egy olyan fizikumot felépíteni, ami mások számára is egy elérhető vágy lehet, ha képesek ő maguk is beletenni a munkát. Mindig is fontosnak tartottam, hogy a fizikumom emberközpontú és hiteles legyen.

Elnézve a káoszt a fitness iparban és az érdeklődő igényt látva, plusz ismerve saját magam lelkiismeretét, ezeket összegyúrva elhatároztam, hogy igazán jó szakemberré akarok válni, aki hitelességével és példamutatásával másokat motiválhat és megtudja értetni, hogy bárki számára elérhető az az egészségi állapot, az az alak, formás test, amit ő megálmodott magának.
Mélyen tudtam, hogy valamilyen szinten közöm lesz a sporthoz és az egészséges táplálkozáshoz, mert iszonyatosan érdekelt az anatómia, a funkcionális anatómia, élettan, az ételek összetetele, tápanyagok, milyen ételek hogy hatnak a szervezetünkre nézve, mi a legjobb egyes célok elérésében, a sport hatása a szervrendszerekre nézve, a sportpszichológia és az emberi lélektan sportolás hatására,mik mennek végbe..

Amikor egy embert már nem csak úgy nézel, hogy ez a célja, ezt kell csinálni vagy ennie és eléri azt. Nem, ez ennél sokkal komplexebb folyamat, de ettől olyan csodálatos, mert nincs egyforma ember, szervezet, előélet, sportmúlt, lelki blokkok. Ezekkel mind-mind foglalkozok a vendégeimnél!

Számomra a személyi edzősködés nem “csak” munka, ezt már úgy hívják, hogy szenvedély a hivatásodért.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg!

Facebook oldalam

Instagram profilom

Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés