Személyre szabott étrendtervezés

Nem csak abban személyre szabott, hogy miből mennyit és hogyan ehetsz, hanem abban is, hogy olyan ételekből állítom össze egyénileg, amiket TE kifejezetten szeretni fogsz!

Amikor neked írok személyre szabott étrendet az a cél lebeg a szemem előtt, hogy egy élhető, a minden napokban könnyen kivitelező, bárhol beszerezhető alapanyagok felhasználásával egy élvezetes étrendet állítsak össze a számodra, amit örömmel fogsz tudni forgatni és sikeredet tudod lelni benne.

Nem hiszek a csirke-rizs-brokkoli szentháromságban és abban sem, hogy az éheztető és sanyargató étrenddel tartós eredmény lehet elérni úgy, hogy közben támogatná a hosszútávú egészségedet.

Nagyon fontos az út során, hogy úgy érjük el a célunkat, hogy közben egészségesek maradjunk.
Továbbá egy jó étrend, akkor hosszú távon fenntartható, ha nap mint nap, étkezésről étkezésre olyan dolgokat fogyasztasz, amiket igazán kívánsz és amivel jól is laksz, így támogatva téged a fejlődésedben, a céljaid elérésében.

A személyre szabott étrendtervezést a saját egyéni kalória – makró igényeiddel ellátott, a célodnak és akár meglévő ételérzékenysége(i)det figyelembe véve állítom össze. + tartalmazni fog egy 50 oldalas táplálkozási segédletet és természetesen az étrendben szereplő ételek receptjeit bevásárló listával együtt.

Milyen lehetőségek közül választhatsz a makró igényes étrendtervezésnél?

A személyre szabott étrend nem csak abban személyre szabott, hogy miből mennyit és hogyan ehetsz, hanem abban is, hogy olyan ételekből állítom össze egyénileg (kérdőív, étkezési napló alapján), amiket TE kifejezetten szeretni fogsz!

Mit veszek figyelembe a személyre szabott étrendtervezésnél?

Elsődleges célod
(fogyás, tömegnövelés, stb.)

Hormonproblémák

Ételintolerancia,
ételallergia

Preferált és nem kedvelt
ételek

Napi aktivitás 
(edzés, munka, séta, stb.)

Egyéb szempontok
(pl. különleges munkarend)

Mi a menete az étrendigénylésnek?

Megigényled az űrlapon keresztül a személyre szabott étrendtervezést és kiválasztod, hogy hány napos étrendet kérsz.

Elutalod számomra az étrendnek a teljes összegének az első részletét. – Ez azt is jelenti, hogy a második részletét az étrend elkészülésekor kell rendezni – vagy akár egy összegben is lerendezhető, ha úgy a könnyebb-. Amennyiben megérkezik a második részlete is az étrend árának, úgy elküldöm a megadott e-mail címedre a személyre szabott egyéni étrendedet.

Még az étrend komplett összeállítása előtt szükséges kitöltened egy táplálkozási kérdőívet, amit e-mailen keresztül fogok elküldeni a számodra. – Ez azért szükséges, hogy egy átfogóbb és komplexebb képet kapjak rólad, aminek a segítségével meg tudom írni az étrendedet.

ovábbá szükségem lesz egy 7 napos étkezési naplóra, ahol fel kell írnod pontosan a napi étkezéseidet, és magukat az ételeket lefotózva egy doksiba elküldeni az e-mail címemre.

Ezt követően 15-20 munkanapon belül megkapod e-mailben a személyre szabott étrendedet! Nagyon fontos, hogy ezen még közösen tudunk finomítani.

Ha van benne bármi, amit nem szívesen ennél, akkor jelezd felém, és helyettesítjük mással. Az együttműködés során e-mailben bármikor kérdezhetsz, arra 1-2 munkanapon belül válaszolok!

Tetszik, amit fent olvastál? Válassz étrendtervezési csomagot!

Személyre szabott étrendtervezés

5 napos 3 étkezéssel
30 000 Ft
  • étrend 5 napra
  • napi 3 komplex étkezés
  • reggeli, ebéd, vacsora

Személyre szabott étrendtervezés

7 napos 5 ötkezéssel
80 000 Ft
  • étrend 7 napra
  • napi 5 komplex étkezés
  • reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés