Személyre szabott edzésterv

Számtalan edzésterv kering a neten, de ezek egyike sem személyre szabott – itt az idő, hogy SAJÁT edzésterved legyen!

A legtöbb ember igényli, hogy személyre szabottak és egyediek legyenek, hiszen nincs két egyforma ember, de egyforma szervezet sem.

Az a különbség az interneten találtak között és a személyre szabott edzésterv között, hogy amíg az egyik egy általános, mindenki által elvégezhető, de alapjába nézve nem veszi figyelembe az egyéni igényeket, mint pl.: a kort, nemet, életkörülményt, bioritmust, valós edzettségi szintet, stb..

Addig a másik egyéni igényeket nézve személyre szabottak.

Tehát a te előre meghatározott és konkrét céljaidat fogják szolgálni. Figyelembe veszi az egyéni adottságaidat és a te egyedi igényeidhez igazodik, ahhoz hogy a lehető leggyorsabban érd el a kitűzött céljaidat.

Otthoni vagy edzötermi edzéstervet szeretnél?

Otthoni edzésterv

Azoknak ajánlom, akik most szeretnének belekezdeni a rendszeres mozgásba, és ezt otthoni környezetben akarják elkezdeni.

Az otthoni edzés nagy előnye, hogy kényelmes, praktikus, senkihez sem kell igazodni/ alkalmazkodni, idő/ költséghatékony, a napirendünkbe rugalmasan beilleszthető. Nem kell utaznunk a teremig, így időben hatékony választás, és persze a bérlet ára is megspórolható. Vásárolhatunk saját sporteszközöket, ha már kellő önismerettel rendelkezünk, a lényeg, hogy ne csak porosodjanak valahol a lakásban, hanem használjuk is azokat.

Edzötermi edzésterv

Az edzőtermi edzéstervet azoknak ajánlom, akik szeretnének elkezdeni fitness terembe járni, vagy már jártasabbak az edzőtermek világába, ismerik a gépek és a kézi súlyzók használatát.

Az edzőtermi edzés előnye, hogy nagyobb ütemben tudunk fejlődni, a gépek és súlyzók segítségével az edzés is összetettebb, hatékonyabb lesz.

A közösség segítségével igazi motivációra tehetünk szert, de ennél is jobb, ha személyi edzőt fogadunk magunk mellé, akivel hamarabb elérhetjük a céljainkat, ami fenntartható és tartós eredményt garantál, a hibázási lehetőségek pedig minimalizálva vannak.

Legyen bármi a célod, válaszd azt , ami a legmegfelelőbb számodra és az elvégzett tesztek valamint az egyéni céljaidat figyelembe véve állítom össze az edzéstervedet.

Válassz edzéstervet!

Személyre szabott edzésterv

otthoni edzéshez
9 000 Ft
  • kezdőknek és haladóknak
  • 3 hónapot lefedő edzésterv
  • Rád és a céljaidra szabva

Személyre szabott edzésterv

edzőtermi edzéshez
12 000 Ft
  • kezdőknek és haladóknak
  • 3 hónapot lefedő edzésterv
  • Rád és a céljaidra szabva
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés