Privát fenékformáló személyi edzés

Magyarországon egyedülálló, fenékformáló személyi edzés

Privát fenékformáló személyi edzés

Magyarországon egyedülálló, fenékformáló személyi edzés

Képzelj el egy olyan – Magyarországon egyedülálló – fenékformáló személyi edzést, ahol végig a fenékfejlesztésről és combformálásról – pont nekünk, nőknek a legkritikusabb részeiről – adom át a legnagyobb szakértelmemet, tudásomat, továbbá ezzel összekötve a több, mint 10 évnyi saját és a 6 évnyi – nagy részben – női kliensekkel való együttműködésem tapasztalatait.

Ezekkel és a személyes fizikai segítségemmel fogok a segítségedre lenni abban, hogy számodra is lehetővé tegyük a kerekebb, feszesebb feneket és a formásabb combokat.

Pont úgy, ahogy mindig is szeretted volna!
Pont úgy, ahogy te megálmodtad!

Az edzés alatt igyekszem az információt a lehető legkönnyebben, legérthetőbben és a legjobb megközelítésben átadni a számodra. Tüzetesen végig vesszük azokat a sarkalatos pontokat a fenékfejlesztésben és combformálásban, amik a te igényiedet figyelembe véve fogják nyújtani számodra a legjobb megoldást úgy, hogy végre tényleg el tud érni a vágyott kerek feneket és formás combokat, ezáltal a vonzóbb idomaidat.

Itt még nem állunk meg, mert a személyi edzések mellett el foglak látni személyre szabott tanácsaimmal is, amik tovább emelik a sikeredet, a közös munkánk sikerét. Bár a speciális fenékedzések elengedhetetlenek a fenékformálásban, de a táplálkozás kéz a kézben jár vele, így ezzel kapcsolatban is ellátlak hasznos táplálkozási tanácsokkal, amik segítségedre lesznek a sikeres fenékfejlesztésedben.

Én az a fajta személyi edző(d) leszek, aki az órákon elmagyarázza neked az ok-okozati összefüggéseket és te is nyugodtan felteheted a kérdéseidet, amik téged foglalkoztatnak és már régóta választ szerettél volna kapni rá, én készségesen és a legnagyobb türelemmel fogok a rendelkezésedre állni.

Készen állsz? Ragadd meg a lehetöséget és élj vele!

Privát fenékformáló személyi edzés

edzőteremben
15 000 Ft nem tartalmazza az edzőterem díját
  • Időtartam:
    60 perc
  • Helyszín:
    Budapest, Scitec Fitness Gold edzőterem, Lurdy ház ( IX. kerület Könyves Kálmán krt. 12-14.)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Főoldal
Profil
0
Kosár
Keresés