Mindig kerek volt a feneked? Mi volt a kiindulási alapod?

Mindig kerek volt a feneked?

Számtalanszor kapom meg ezt a kérdést és most megválaszolom. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy full laposból lett ilyen kerek fenekem, de abban az esetben is, ha a genetikámra fognàm, miszerint világ èletembe ilyen kerek fenekem lett volna.

Én nem fogok tudni neked WOW hatású előtte-utáni teljesen laposból full kerek popsis képet mutatni a fenekem változásáról. – De, persze van olyan azért, amin látszik.

Ez pontosan azért van, mert:

  1. keveset fotózgattam annak idején magamat, hiszen 10 évvel ezelőtt nem volt nagy divatja, mint ma,
  2. én a legelejètől tudatosan alakítottam a fenék edzéseimet és annak a minőségbeli építésére mentem rá.

Azt szerettem volna, hogy esztétikailag kimagasló eredményt tudjak felmutatni és szorosan mellette funkcionàlisan is ellássa a feladatát, – de ez igaz az egész testemre nézve. Szó szerint kemény munkával és több évnyi próbálgatással tudtam olyan feneket felépíteni, ami esztétikailag ( nagyobb, feszesebb) és funkcionàlisan egyaránt rendben van.

Az évek során számtalan nehézség ötvözte azt, hogy mára kitudjam magabiztosan jelenteni, hogy minőségi farizmot sikerült felépíteni. A nehézségek alatt értem, hogy megtaláljam a megfelelő gyakorlatokat, edzésprogramokat és a táplálkozást, amikkel eredményesen lehet kerek feneket építeni.

Hát, nem volt könnyű megtalálni, hogy mi lesz az, ami nagyobb és látványosabb fejlődésre sarkall. És azt is el kell árulnom neked pluszban, hogy a saját fenekem felszokta adni nekem a leckét. Lustaságból dobogós helyezést érne el.

Viccet félretéve, az való igaz, hogy mindig is keményen megkellett edzetnem a nagy farizmomat, mert a mai napig hajlamos beadni az unalmast és olyankor igazi challenge megdolgoztatni, mert alig érzem.

Tovább menve a fenekem oldalt sokáig le volt csapva, mert a középsőfarizmom nagyon gyenge volt. Arról màr ne is beszéljünk, hogy alig volt feszes és inkább kicsi, kerek , fokhagyma fenekem volt.

Szóval volt min dolgozni és a mai napig nincs olyan, hogy hátradőlök és semmit nem kell màr edzenem azért, hogy ilyen legyen, mint most. -Mindig van min csiszolni, fejleszteni akár az edzésben, akár tudásban.- Én azt vallom, hogy ez egy kifejezetten olyan testrész, ami mindig több törődést igényel, – eddigi tapasztalataim alapján, ha valaki tényleg szép feneket szeretne magának – de cserébe nagyon gyorsan látványos fejlődést/eredményt tud produkálni, amennyiben megfelelőek a körülmények hozzá.

Volt idő, amikor csak a fenekem kerekítésével voltam elfoglalva aztán észrevettem, hogy egy szép comb is dukálna az összképbe, aztán jött az az idő, amikor ráeszméltem, hogy a felsőtest ( főleg tartóizmok) erőssége mennyire be tud segíteni abba, hogy elbírjam lábedzéseken a nagyobb súlyt és esztétikailag is hozzá segítsenek az elképzelésemhez, így arra is elkezdtem nagyobb hangsúlyt fektetni.

Hiszem azt, hogy az esztétikus megjelenéshez, összképhez hozzátartozik egy nőiesen kerekebb váll, picit szélesebb hát és feszesebb karok, így segítve még jobban a homokóra alak elérését.

Szóval ezt a nézőpontot, hitrendszert, ebben a szellembe igyekszem segíteni azokat a nő tàrsaimat, akik szintèn vágynak egy esztètikus megjelenèsre és funkcionálisan is tudjàk használni az izmaikat a hètköznapokban. -pl.: tudni fogjàk, hogy a sütőből a sütőlemezt nem görbe háttal, hanem egyenes háttal előre dölve, leguggolva fogják kiemelni, mint mikor a terembe a felhúzàs gyakorlatát csinàljuk.

Mindig azt szoktam mondani, hogy mindenki eltudja érni azt a szintet, amit reálisan elkèpzel magának, ha van ott kitartás, akaraterő, tudatosság, elszántság és beleteszi a munkát. Én pedig az egész lényemmel segítem ezt megtolni szakmailag és emberileg egyarànt.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Facebook oldalam

Instagram profilom