Dátum:  Április 27-e Helyszín: 1113. Karolina út 55

Mit tud kihozni a fenekedből Magyarország első számú fenékformáló trénere?

Tudd meg mit lehet kihozni a fenekedből! 

Havonta csak 1 alkalommal van lehetőség ezen az eseményen részt venni!

Mi ez a fenék felmérő nap?

Hogyan zajlik egy ilyen nap?

Az előre egyeztetett időpontban foglak várni a megadott helyszínen, ahol felmérjük  a feneked állapotát.  
 
Képet kapsz majd a mostani egészségügyi és edzettségi állapotodról. Olyan speciálisabb gyakorlatokat is fogok veled végeztetni, ami ahhoz lesz kulcsfontosságú, hogy hogy felmérjük a feneked jelenlegi állapotát. Például olyan izgalmas dolgokat fogok megnézni, hogy milyen a core izmok fejlettsége, farizom aktiváló képesség, egyes mozgásminták kivitelezése, mozgáskoordináció állapota. Ezeknek az információknak a birtokában fogom tudni elmondani neked, hogyan tudod elérni a feneked legjobb formáját.
Azt is meg fogom tudni mondani neked, hogy az Alexa fenék típusú skálán hol állsz jelenleg és megmutatom hova fogsz tudni eljutni. 
 
A felmérés során megmutatom neked, hogy hova juthatsz el és azt is elárulom hogyan. Együtt kitűzzük a célodat és kapsz egy program ütemterv javaslatot.
 
Maga a foglalkozás 75 percet foglal magában, de kérlek 10 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezz meg, hogy biztosan részt tudj venni az alkalmon. 
Tótfalusi Alexa fenékformálás

Mit hozz magaddal a felmérő nyílt napon?

Kényelmes sportruházatot
Kényelmes sportcipőt
Nagyobb törölközőt
Egy adag jó kedvet, de legfőképpen magadat!
Én pedig adom hozzá a kellemes hangulatot, a zenét, az innivalót és a zuhanyzási lehetőséget. 

A program limitált!

Havonta egyszer lesz lehetőséged egy ilyen nyílt napon részt venni.  A programon limitált számban tudok fogadni embereket, így ha elhatároztad, hogy kikerekíted a feneked, jelentkezz most!  A fenékformáló felmérő nap részvételi díja 10.000 Ft, amit ha velem dolgozol, beszámítok a közös együttműködésünkben, a fenékformáló program díjába.
 
 
Egy nőnek egyszer egy ilyenre el kell jönnie! Legyél Te a következő, aki részt vesz rajta!
 

TÓTFALUSI ALEXA

Ki az a Tótfalusi Alexa és miért higgy nekem/ válassz engem?

Szia! Engem Tótfalusi Alexandrának hívnak, személyi edző, táplálkozási tanácsadó és a fenékformálás alapítója vagyok. Már 6 éve és a mai napig nagyrészt nőkkel foglalkozom a személyi edzéseimen és segítek nekik abban, hogy elérjenek egy számukra is elégedett nőiesebb formát, magabiztosabb megjelenést, aminek a fő iránycsapása a formás, kerek fenék kinézetének az elérése és ezzel összekötve a nőiességnek ( mennyire vagy elégedett önmagaddal) a fontos megélése.  
 
Közel 8 éve végzek súlyzós edzést és ezidő alatt a célom mindig is egy olyan nőies fizikum elérése volt, aminek a segítségével belenézve a tükörbe nagyobb elégedettséget, több önbizalom, büszkeséget és magabiztosságot szerezzek a saját magam örömömre. Ez olyan jól sikerült, hogy ez idő alatt maga a nőiesség egyik éke, a farizomnak a formálása kivált, nagyobb fókuszt helyeztem rá és igazi szerelemprojektemmé lett a többi testrészeim a nőies formálása mellett. 
Elolvasom az egész története!

Szia! Engem Tótfalusi Alexandrának hívnak, személyi edző, táplálkozási tanácsadó és a fenékformálás alapítója vagyok. Már 6 éve és a mai napig nagyrészt nőkkel foglalkozom a személyi edzéseimen és segítek nekik abban, hogy elérjenek egy számukra is elégedett nőiesebb formát, magabiztosabb megjelenést, aminek a fő iránycsapása a formás, kerek fenék kinézetének az elérése és ezzel összekötve a nőiességnek ( mennyire vagy elégedett önmagaddal) a fontos megélése.

Közel 8 éve végzek súlyzós edzést és ezidő alatt a célom mindig is egy olyan nőies fizikum elérése volt, aminek a segítségével belenézve a tükörbe nagyobb elégedettséget, több önbizalom, büszkeséget és magabiztosságot szerezzek a saját magam örömömre. Ez olyan jól sikerült, hogy ez idő alatt maga a nőiesség egyik éke, a farizomnak a formálása kivált, nagyobb fókuszt helyeztem rá és igazi szerelemprojektemmé lett a többi testrészeim a nőies formálása mellett. Legelőször a magam “szórakoztatására” részére szerettem volna kiemelkedően szép, formás és kerek feneket építeni. Szerettem volna még jobban fokozni az önbizalmamat, a magabiztosságomat, a megjelenésemet, önértékelésemet, a testösszképem javítását és nem utolsó sorban vágyam volt, hogy még jobban áljanak a ruhák rajtam.

Aztán, ahogy ütemesen haladtam a kiemelkedően kerek fenék elérésében, egyre több dicséretet kaptam és arra lettem figyelmes, hogy egyre több nő társam jött oda hozzám, érdeklődtek és kérdezték meg, hogy áruljam el hogyan sikerült ilyen látványos és formás, kerek feneket építeni magamnak/ fenékre szert tennem mert kevés olyan emberrel találkoztak, aki hiteles példa lett volna. Ekkor vált világossá a számomra, hogy egyszerűen minden nő megérdemli és szükségük van, hogy egy hozzám hasonló formás fenékkel rendelkezzenek. Azt szeretném, hogy ők is éljék át azokat az érzéseket, amit én éltem át és élek a mai napig azzal a tudattal, hogy kerek és formás fenekem van. Több sem kellett és elhatároztam, hogy Magyarországon én leszek a témában az a kimagaslóan hiteles tréner, aki nem magában megtartja a megszerzett tapasztalatokat és a tudást, hanem átadva ezeket, segíteni tud a nőknek. Már pontosan akkor tudtam, hogy a legtöbb hozzám hasonló nő milyen gondolatokat és érzéseket társít a testéhez, a nőiességének a megéléséhez, akárcsak én régen, mikor elkezdtem. Nem volt többet kérdés, hogy ez az én utam és elkezdtem fókuszáltabban foglalkozni a fenékfejlesztéssel és a nőiességnek a megélésével ( megelégedve magaddal) így segítve hozzá a nőket a magabiztosabb, teljesebb élethez / élet megélésében.

Erős vízióm az, hogy a kerek fenék nem kiváltság kérdése, csak meg kell találni hozzá a megfelelő utat, ami az embernek az egyéni preferenciák szülik.

alexa2

Hogyan tudtam elérni a mostani fenekemet?

1

Az első időkben még csak ismerkedtem a comb és farizom gyakorlatokkal és igyekeztem elsajátítani a gyakorlatoknak a helyes kivitelezését. Amikor már magabiztosságot szereztem ezeknek a gyakorlatok végrehajtásában,(megfelelően tudtam aktiválni a farizmokat, kitapasztaltam jó pár alap és izolációs gyakorlatot, megismerkedtem a saját módszereimmel stb.) onnantól kezdve elkezdtem kiszelektálni azokat a fenék gyakorlatokat, amik több okból nem váltak be a számomra és a helyükre olyan feladatokat tettem bele az edzéspogramomba, amikben viszont erős tudtam lenni és láttam is következetesen a fenék fejlődésemet.

2

Innen kezdődőtt az, hogy elkezdtem fókuszáltabban végezni a súlyzós edzéseimet, de arra kellett rájönnöm, hogy a normál, izomcsoportonként felosztott edzésprogramomban nem fejlődik annyit a farizmom, mint amennyire én azt szerettem volna. Így elkezdtem egy fontossági sorrendet felállítani az edzéstervemben és fenék hangsúlyossá tettem, ahol több komponenst figyelembe véve ( hetente többször megedzetés,váltakozó terhelés, pihenő idők, súlyok, idegrendszeri fejlettség, fenék aktiválás stb. ) haladtam és haladok a mai napig az edzéstervemben. Ahogy érem el a mérföldköveimet úgy van szükség a folyamatosan csiszolásra és finomhangolásra a programterven belül és azoknak az elemi részein.

3

Mind az egyénileg beállított edzésprogramterv és mind a megfelelő, egészséges táplálkozás kellett ahhoz, hogy most ott tartson a fenekem a fejlődésében, ahol jelenleg is tart. Ez egy hatalmas és egyben izgalmas téma, hiszen nincs egyforma ember, egyforma fenék, így mindenkinek a saját képére kell módszeresen formálnia a fenékfejlesztését az eredményességhez. Viszont az alapkövei, a gyökere mindenkinél azonos kell legyen, így semmelyik fontos lépést nem lehet kihagyni, ha rövid időn belül eredményt akarunk látni.

Mekkora változás érhető el 1-2 hónapon, 3 hónapon, 6 hónapon belül és 1 éven belül ?

1-2 hónap

Az első két hónapban azt fogod érezni, hogy sokkal feszesebb és tónusosabb lesz a feneked, mellette pedig javul a közérzeted és ez egyre nagyobb elégedettséget fogsz érezni. Magukat az edzéseket és az órák alatt végzett gyakorlatokat egyre magabiztosabban fogod tudni kivitelezni, ami pedig egyre jobban fog motiválni, nagyobb fejlődésre fogja sarkallni a fenekedet és formálni együttal a testedet.

3 hónap

Három hónap után már szembetűnő változás lesz a feneked formáján és feszességén. 
Nem csak a feneked lesz egyre formásabb, hanem a narancsbőr is kezdeni fog lecsökkeni / a bőröd rugalmasabb lesz és még a tartásodban is javulást fogsz tapasztalni.

6 hónap

Fél év letelte után a formásodás mellett már a ruháidon is észre fogod venni, hogy ki fog dudorodni a feneked. A fenekednek már lesz egy jó tartása, folyamatosan tónusos lesz és növekedni fog.

1 év

1 év elteltével pedig még elégedettebben fogsz mosolyogni a tükörbe, nőni fog az önbecsülésed és írtó büszke leszel magadra, hogy becsületesen idáig eljutottál a fenékfejlesztésben. Ez lesz az a dolog, amit már soha senki nem fog tudni elvenni tőled. 
Látni fogod, ahogy a feneked rengeteget fejlődött a kiindulóponttól. 
Sokat formásodott, kerekedett a feneked, de még az izom és a zsír arány is kedvezőbben fog eloszlani ezen a területen – az izom javára- kiadva így egy tónusos minőségi popsit. 
Nyilván a te feneked állapotától és a te hozzáállásodtól függően változhat ez a becsült változások, de ha ráfekszel, akkor hasonlóan eredményes kerek és formás feneked lesz neked is. 

A program limitált!

 
Mivel ez egy limitált program, havonta egyszer csinálok ilyet és akkor is 6 embert tudok fogadni. Ha elhatároztad, hogy ki kerekítsd a feneked, akkor jelentkezz most!
 
A fenékformáló felmérő nap részvételi díja 10.000 ft, amit ha velem dolgozol, akkor beszámítjuk a közös együttműködésünkben, a fenékformáló program díjába.
 
Egy nőnek egyszer egy ilyenre el kell jönnie! Legyél Te a következő, aki részt vesz rajta!
 

Tanulmányok/ Végzettségek

végzettség

Jelentkezz Alexa fenékformáló felmérő napjára!

Fenékformáló felmérő nap

10 000 Ft
  • Ismerkedés, konkrét célkitűzés meghatározás közösen
  • Teljes körű egészségügyi és edzettségi állapot felmérés fenékre specializálódva.
  • Alexa fenék index meghatározása
  • Mennyi idő alatt mit tudsz elérni, hova fogsz tudni eljutni
  • Konkrét program javaslat adás
  • Fenék elemzés

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Fenékformáló nyíltnap  × 1 10.000 Ft
Részösszeg 10.000 Ft
Összeg 10.000 Ft
  • Biztonságos fizetés a © Paylike rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Gyakran ismételt kérdések

Gyere kényelmes sportruházatban és cipőben.

A dokumentáció és a nagyobb rálátás érdekében fogunk készíteni a jelenlegi fenék állapotodról egy képet teljesen szemből, bal és jobb oldalról. Természetesen lehet világosabb ruhában vagy bikini ruhában lenni.

A fotózás mellett szükséges bikini ruhában vagy fehérneműben lenned, hogy átfogó képet kapjak a jelenlegi helyzetről és hatékonyan tudjam elvégezni a munkámat. Ez is elősegíti azt, hogy te maximálisan elégedett legyél a szolgáltatással, amit nyújtok a számodra.

Igen, javaslom, hogy egyél egy banán vagy a felmérés előtt 1-2 órával előtte egy normális étkezést.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...