BESTIA fenékformáló program

3 hónapon belül kerek fenekem, formás combom és bomba alakom lesz!

Bestia fenékformáló program

3 hónapon belül kerek fenekem, formás combom és bomba alakom lesz!

Ha neked is a vágyad, hogy biztosan elérd a vágyott célodat, hogy kerek feneked, formás combod és bomba alakod legyen, akkor ez a csomag személyre szabottan Neked állítottam össze! 

Milyen kincseket kapsz, ha ezt a csomagot választod? 

3 hónapon keresztül heti 3x 60 perces személyi edzést velem, ahol kizárólag veled foglalkozom és segítek abban, hogy a lehető leggyorsabban érd el a vágyott célodat.

Az edzések Budapesten IX. kerületben lévő a Lurdyházban lévő Scitec Fitness Goldban fognak zajlani. Maga a konditerem nagyon jól felszerelt, hatalmas gépparkkal rendelkezik, amelyek minden igényt kielégítenek. Sok közülük ízületkímélő, amik még komfortosabbá teszi nekünk az ízületbarát sportolási lehetőséget.

A terem nagyságának köszönhetően alig van túl zsúfoltság, így kényelmesen tud az ember edzeni. Mind az edzőterem és mind az öltözők mindig igényesen rendbe vannak tartva, illetve a folyamatos takarítás biztosít minket a megfelelő higéniáról is. Minden lehetővé teszi azt, hogy a céljaink szerint tudjunk dolgozni. 

BESTIA Prémium fenékprogram

Több, mint egy edzö

Profi szakember és szakértelem

Személyre szabott edzéstervet készítek neked a te edzettségi szintnek megfelelő gyakorlatokból, amit kinyomtatott formában is megkapsz. Ez az edzésterv szolgál alapul a közös edzéshez. Részletes, amit a fejlődésedhez igazodva fogunk folyamatosan finomítani, így minimalizálva a hibázási lehetőségeket. Pl.: Nem biztos, hogy neked a guggolásra lesz szükséged vagy 

Itt még nem állunk meg, mert a személyi edzések mellett el látlak személyre szabott tanácsaimmal, amik tovább emelik a sikeredet, a közös munkánk sikerét. Segítek a táplálkozási tanácsokkal, amik segítik a fenékformálást; ha az egyik farizmod gyengébb, akkor mit tehetsz annak erősítése érdekében. Legyen szó az edzés időtartama alatti vagy edzést követő tevékenységekről a legjobb tippekkel és trükkökkel segítelek abban, hogy gyorsan érd el a célod.

Nemcsak egy szakembert, egy edzőt kapsz az utad során, hanem egy olyan segítőt, akihez bármikor, bármilyen problémával nyugodtan fordulhatsz. A rendelkezésedre fogok állni, napi szintű kapcsolatban leszünk. Azon leszek, hogy mentálisan és fizikailag is fitt lehess! Itt érted vagyunk, mert Te vagy a legfontosabb!

A programmal az alábbi bónuszokat is megkapod!

Ajándék fenékanalízis

Szakemberként nem csak a fizikai erőnléted fogom felmérni, hanem a farizmod jelenlegi állapotát is. 

Rengeteg minden kiderülhet a fenekünk állapotáról egészségünk viszonylatában.

Ahogy minden ember, szervezet, úgy fenék és fenék között is óriási különbségek lehetnek. A fenékanalízis során felmérem azt, hogy neked mire lenne szükséged ahhoz, hogy gyorsabban érd el a formás és kerek feneket.

Ajándék Narancsbőr e-book

3450 Ft helyett most ingyen megkapod tőlem a Narancsbőrről szóló e-bookomat, amivel még jobban elmélyítheted a tudásodat a témáról. 

50 oldal, 11 témakör, 5 egészséges, finom, gyorsan elkészíthető receptek, amiket bármelyik étrendbe könnyen beilleszthető és több, mint 10 éves tapasztalataimat gyűjtöttem össze a számodra.

Törekedtem arra, hogy a magyar piacon legyen egy olyan átfogó, hiteles informàciókat tartalmazó Narancsbőrről szóló e-book, ahol mindent egy helyen meg lehet találni hiteles információkkal ellátva. Így segítve a tudás átadással,  fel tud használni a célod elérésében.

Ajándék Fenék aktivizáló gyakorlatsor

Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk fejleszteni a farizmainkat elengedhetetlen, hogy folyamatosan dolgozzunk az agy-izom kapcsolatunkon.

Ezért a csomagba vár rád egy 25 perces feneket aktiváló instrukcióval ellátott gyakorlatsor, amit otthon és az edzőterembe is el tudsz végezni. 

Fenékformáló táplálkozási tanácsok - letölthető PDF

Ebben a részletes 5 oldalas pdf-ben azt írom le, hogy mik azok az irányelvek, alapanyagok, amik szükségesek ahhoz, hogy jobban és hamarabb tudj szert tenni a kerek fenékre és ezzel együtt elérd a vágyott alakodat is.

A büszkeség lépése - Transzformáció dokumentálás

Hogy látványos legyen neked és számomra is, minden héten készítünk egy fényképet a fenekedről, ami segít majd bennünket abban, hogy lássuk a folyamatos fejlődést. 

Tótfalusi Alexa fenékformálás

Pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben, 3 hónapon belül nem történik semmilyen változás a formàd és különösen a feneked tekintetében, amellett, hogy 100%-an betartod a tanácsaimat, rendszeresen jársz hozzám heti 3x személyi edzésre, oda teszed magadat és a célnak megfelelően táplálkozol, akkor visszafizetem neked a csomag teljes összegét.

Legyél te a következö BESTIA!

BESTIA

Prémium fenékformáló program
399 000 Ft
 • 90 napos program
 • heti 3 személyi edzés 3 hónapon keresztül
  (összesen 36x60 perc)
 • 3 hónapos Scitec Gold Fitness bérlet
 • folyamatos kapcsolattartás
 • AJÁNDÉK Aktivizáló gyakorlatok
 • AJÁNDÉK Narancsbőr e-book
 • AJÁNDÉK Fenékanalízis
 • AJÁNDÉK Táplálkozási útmutató
 • AJÁNDÉK Életmód tanácsok

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Összeg
BESTIA fenékformáló program  × 1 399.000 Ft
Részösszeg 399.000 Ft
Összeg 399.000 Ft
 • Biztonságos fizetés a © Paylike rendszerén keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...