BootyTone 60 Mentoring program

60.000 Ft értékű ajándék 4 alkalmas Mentoring-al a sikered jegyében!

Mi lenne, ha nem január elsején szánnád rá az életmódváltásra, hanem Januárban már a kellős közepén lennél?

Kiegészítettem a BootyTone 60 napos programot, azért mert a legtöbben ott buknak el az online programokkal hogy megvásárolják, ám az első három bideó után nincs mellettük senki, aki motiválná őket, átsegítenék őket a nehézségeken, válaszolnánka a kérdéseikre. A BootyTone programban nem hagyom, hogy felad! A Te célod, az én célom és ugyanannyira fogok küzdeni érte ( ha nem jobban), mint te.

A videók és a táplálkozási segédlet a technikát és az eszközöket biztosítja a szakértelmem, a figyelmem, amit neked szentelek és a hitem benned lesz az a hajtóerő, amivel nem csak elkezded ,de be is fejezed a programot. Tartsd velem, magadért!

4 alkalmas mentoring menete:

BootyTone 60

65000 Ft
  • A mentoring opciót korlátozott számú embernek tudom felajánlani. Legyél köztük!

BootyTone 60

Legyen kerekebb és feszesebb popsid 60 nap alatt .

Azoknak a nőknek ajánlom, akik már elkezdték vagy most tervezik az alakformálást és szeretnének kiemelt hangsúlyt fektetni a popsijuk formálására.

Mire számíthasz a Booty Tone 60 napos programban?

BootyTone 60

45000 Ft
  • Amennyiben te is szeretnél részt venni, a tudás birtokában lenni és a megadott eszközökkel fenttartható csodálatos eredményeket elérni, úgy iratkozz be a kurzusra. Várlak a BootyTone 60 napos programban, hívd meg a barátnőidet is!
Privát fenékformáló edzés

Szeretnéd tudni, hogy melyik a Te fenéktípusod?

 Iratkozz fel, és megtudod melyikbe tartozol!