BootyTone 60 napos program

A nőiességed maximálisan kiemelő álomalakod csak egy karnyújtásnyira van

Kerülj bombaformába mindössze 2 hónap alatt,
felesleges koplalás és hatástalan edzésprogramok nélkül!

A tükörbe nézve nem igazán vagy elégedett azzal, amit látsz?

Te is észrevetted magadon, hogy a gondtalan 20-as évek után korántsem egyszerű topformában maradni?

Nem könnyű egyszerre helytállni a munkádban, nőként a párod előtt, vagy akár otthon anyaként?

Érthető, ha idő hiányában képtelenség heti 3-4 konditermi edzést bepréselni a naptáradba.

Míg évekkel ezelőtt kedvedre nassolhattál, mostanság egyre kellemetlenebb ráállni a mérlegre? Nem beszélve a narancsbőrről, ami csak tovább ingatja az önbizalmad.

Hiába a sokadik sikertelen fogyókúra, étrendváltozás és különféle edzésmódszer, az álomalakod sehogy sem akar elérhető közelségbe kerülni?

Szóval, bárhogy is próbálsz változtatni…

Illetve bármennyire igyekszel figyelni a mozgásra és az étkezéseidre…

Hidd el, pontosan tudom min mész keresztül…

Szia, Alexa vagyok.

Talán nem hinnéd rólam, de a vékony alkatom és a testi hibáim miatt sokáig azt gondoltam, hogy nem lehet belőlem igazán jó nő. Aztán 12 éves koromban elkezdtem modern táncra járni és megláttam a lehetőséget, hogy nőies formára tegyek szert.

Sokáig semmit nem tudtam az egészséges életmódról és a mozgás fontosságáról. A tánc adta meg a kezdő lökéseket. Később rájöttem, hogy az étkezésemen is javítanom kell, így lépésről lépésre cseréltem le a hagyományos alapanyagokat egészségesebb alternatívákra.

Aztán Michelle Lewin teljes alakos fényképe arra inspirált, hogy testépítéssel kezdjek foglalkozni. Mire elindultam az első testépítő-fitness versenyemen, egyre többen kérték, hogy adjak tippet azzal kapcsolatban, hogy miként lehet olyan popsit építeni, amivel én rendelkezem.

A BootyTone programban szeretném átadni neked azt a módszertant, aminek elképesztően sokat köszönhetek.

BootyTone program

Ismerd meg a BootyTone programot!

Ezzel a programmal 60 nap alatt fantasztikus formába kerülhetsz, és a környezeted dicsérő szavai mellett széles mosollyal örömteli lesz tükörbe nézned.

A BootyTone program szűk 2 hónap alatt megtanítja Neked azt, hogyan tudsz úgy étkezni és edzeni, ahogy az a legjobb a testednek. Speciálisan Rád, a szükségleteidre, az élethelyzetedre szabva.

Sőt, a tanultakat könnyen a mindennapjaidba illesztheted majd, hogy miután vége a programnak, probléma nélkül tudd folytatni ezt az életmódot.

A tapasztalatom az, hogy nem működhet mindenkinél egyazon edzésforma. Ezért 100%-ban hozzád és a preferenciáidhoz igazodva dolgozunk az álomalakod elérésén.

60 nap alatt olyan látványos változást érhetsz el, amire korábban gondolni sem mertél.

Bár fókuszban az egyik legnőiesebb testrész, a popsi áll, a programban a többi formálandó területről sem feledkezünk meg.

Mit ad neked a program?

Amiben a BootyTone lényege különbözik a hasonló programoktól

A programon belül egy olyan módszertant adok át, amivel hosszútávon, élhetően tudod majd megtartani az elért formádat. Elárulom, miként kell ezt tartósan jól csinálni.

Hiszek ugyanis abban, hogy átmeneti eredmények helyett a hosszútávon is fenntartható változásnak van igazi hozzáadott értéke.

Tudom, hogy ez nem feltétlenül általános gyakorlat a trénerek részéről, de pontosan megmutatom, hogy tudod elérni és akár “nélkülem is” megtartani a bombaformád.

Mi minden vár Rád a programon belül?

iNGYENES BÓNUSZOK A PROGRAM MELLÉ

Kattints, és nézz meg egy kis részletet!

Videó lejátszása

Mi vár rám?

60 nap

30 db tematikus edzés

15-30 perces komplex edzések

45 oldalas táplálkozási e-book

60 perc személyes konzultáció

Havi 1x60p csoportos személyi edzés

2 és fél hónap együtt

90 napos hozzáférés az anyagokhoz

Mikor fogod szeretni a BootyTone programot?

Mikor nem ajánlom a programon való részvételt?

Jelentkezz a 60 napos BootyTone programra

A 60 napos BootyTone programot kétféleképp is elérheted, így biztosan megtalálhatod a számodra ideális megoldást.
Fontos, hogy maximum 20 fő jelentkezhet a programra, mert szeretnék mindenkire egyedileg figyelni.

Kizárólag a program + edzésterv

19 990 Ft
 • 30 db tematikus, fokozatosan nehezedő, 15-30 perces komplex edzés.
 • Lépésről lépésre követhető 60 napos edzésterv
 • Írásos segédlet a videóban látott gyakorlatok helyes végrehajtásához

Komplex csomag

34 990 Ft
 • 30 db, fokozatosan nehezedő 15-30 perces edzés.
 • Lépésről lépésre követhető 60 napos edzésterv.
 • Írásos segédlet a gyakorlatok helyes végrehajtásához.
 • Extra tippek táplálkozással, edzéssel kapcsolatban.
 • Havi egy személyes edzés online/szabadtéren.
 • 45 oldalas táplálkozási e-book.
 • Ajándék heti menütervező sablon.
  (Amibe feltöltheted a saját ételeidet.)
 • Zárt Facebook Messenger csoport.
 • 1x60 perces online konzultáció.
 • Ajándék Bestia light gumiszalag.

Az álomalak elérése csak rajtad múlik. Vágj bele most!

GYakori kérdések

Nem! A program kapuját évente kétszer nyitom meg tavasz és ősz közeledtével, amikor lehet csatlakozni. Ez azért fontos, mert egy megadott létszámmal indulunk és a program 2,5 hónap közös munkát foglal magában, így egyszerre egy turnussal tudok foglalkozni.

A jelentkezésed után egy részletes e-mailt küldünk ki a számodra, amiben minden információt le fogunk neked írni. Amennyiben 2 napon belül sem érkezik meg hozzád, akkor kérlek írj egy e-mailt nekem: alexa.totfalusi@gmail.com

A weboldalon a be regisztrálással a fiókodban a kurzusaim résznél fogod megtalálni az anyagokat, amihez szükséged lesz a program sikeres elvégzéséhez

A neved alapján megkereslek és személyesen foglak bevenni a csoportba

Itt nincsen válasz

Zoom alkalmazást fogjuk segítségül hívni, aminek a hozzáférését a facebook messenger chat csoportba fogom betenni

Szavazással fogjuk közösen eldönteni, hogy online térben vagy személyesen találkozva, megismerve egymást fogom megtartani ezeket az edzéseket.

Ezek a csoportos személyi edzések 60 percet fognak tartalmazni.

Az órához szükséged lesz a gumiszalagra, egy törölköző/polifomra, kényelmes edzőruhára, szénsavmentes ásványvízre és egy nagy adag jó kedvre. Edzőcipő nem feltétlenül szükséges, de ha ragaszkodsz hozzá az is teljesen rendben van. 

Jelenleg Paylike-al és banki átutalással van lehetőség a fizetésre.
Amennyiben utalnál úgy erre a bankszámlára utald el a választott csomag díját és a közleménybe a nevedet és BootyTone -t írd be, hogy könnyebb legyen a beazonosítás.

Az oldalon jelenleg nem tudsz SZÉP kártyával fizetni.

Abban az esetben igen, ha kihasználod a programban nyújtott lehetőségeket, bízalommal fordulsz hozzám és merni fogsz kérdezni, illetve betartod a szabályokat. Ezekben az esetben biztos vagyok benne, hogy a program végére sokkal elégedettebb leszel az alakoddal kapcsolatban és olyan ruhák is atom jól fognak rajtad kinézni, amire már oly régóta vártál.

Igen, a program összeállításánál arra is figyeltem, hogy olyan elemeket tegyek bele, amit ülő életmódot folytatóknak, már gerincbántalmakkal rendelkezők is igénybe tudják venni. Maga a popsiformálás egyik alapja, hogy azokat a tartóizmokat erősítjük meg, amelyek a helyes tartásban is fontos szerepet játszanak.
Azonban, ha súlyos gerincproblémád van úgy nem javaslom a programba való belevágását, hanem inkább erre a célra egy gyógytornász segítségét szorgalmaznám.

Magát az edzésprogramot úgy alkottam meg, hogy otthoni edzés videókat tartalmaz azonban remek alapot képez annak is, hogy magabiztosabban tudj elmenni egy konditeremben, ahol nem fogsz frusztrációt érezni afelől, hogy kinéznek, mert rosszul végeznéd a gyakorlatokat. Biztosíthatlak arról, hogy mind a két fronton helyt áll a BootyTone 60 napos edzésprogram.

Igen, az edzésprogramhoz az ajándék gumiszalag mellett “kézhez” fogtok kapni edzéstervet is, ahol le lesz írva a menetrend az az mely napokon szükséges megejteni az edzést és mikor kell pihenőnapot tartani, ahol hagyod a testedet regenerálódni, hogy fejlődjön. Plusz még edzésterv sablont is fogsz találni a programhoz abban az esetben, ha olyan az életed, hogy más elrendezésben hajtanád végre az edzésnapokat és a pihenő napokat.

Mind a kettőnek ajánlott a programban való belevágás/ részvétel, mert mind a kettő nehézségi szinten lévőnek biztos vagyok benne, hogy tud újat mutatni/tanítani ez a komplex program. Külön edzésterv lehetőség van kezdőknek és haladóknak is. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik szinten vagy éppen, úgy írj egy e-mailt, benne az elérhetőséggeddel, add meg melyik napszakban és időintervallumban kereshetlek mobiltelefonon.
Továbbá a facebook messenger chat csoportban a haladókra is kitérőt teszek, hogy ők is megfelelő ellenállással tudják elvégezni az edzésmunkát.

Abban az esetben, ha a nagyobb csomagot vásárolod meg, akkor korlátlan hozzáférésed lesz a megvásárolt anyaghoz.
Ha viszont a kisebb csomagot választod, akkor 90 napig lesz lehetőséged hozzáférni az anyagokhoz.

Nem feltétlenül szükséges, de ha úgy érzed, hogy mehetne rá egy kis kakaó, akkor nyugodtan vess be lábsúlyt, hosszabb gumiszalagot, hogy ezzel is fokozd az edzésprogram hatékonyságát. Arra figyelj, hogy ne menjen a helyes kivitelezés rovására a plusz ellenállás való munkavégzés.

Hogyan fogom megkapni a programhoz járó gumiszalagot?

Személyesen átvehető vagy postai úton van lehetőség megigényelni!
Ezzel kapcsolatban írj egy e-mailt : alexa.totfalusi@gmail.com -ra az adataiddal kapcsolatban (név, lakcím) amennyiben elpostázzuk a számodra vagy írd meg a mobiltelefon elérhetőségedet, hogy leegyeztessük mikor tudod átvenni a gumiszalagot a XI. kerületben.

Részben igen, hiszen sok elem feladat  térdbarát a programban, de a biztonság miatt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy körbejárjuk megfelelő-e a térdednek az egészségügyi állapota ehhez a lehetőséghez.

Igen, van lehetőség két részletben rendezni a program árát. Ehhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és írj egy e-mail erre a címre: alexa.totfalusi@gmail.com és megbeszéljük az részleteket. 

fenekformalas.com © 2022
A weboldalt karbantartja: kiszervezettmarketing.hu