Hogyan jött a Fenékformálás vállalkozásom?

Tóthfalusi Alexa személyi edző - fenékformálás

Amikor valaki megkérdezi tőlem, hogy én hogyan kezdtem el foglalkozni a fenékformálással, akkor mindig azt szoktam válaszolni rá, hogy az alap kiinduló pont magán célú volt.

Történetesen a saját „szórakoztatásomra” szerettem volna kimagaslóan/kiemelkedően kerek feneket építeni magamnak amellett, hogy igyekeztem figyelni az arányos és nőies alak kialakítására.

Elég hiú embernek tartom magam, ezért addig mentem a fenék témába, amíg bele szerettem a
nehézségeivel együtt, mert valljuk be, hogy tudás és tapasztalat nélkül nehéz eljutni a-ból b-be.

Aztán a belefektetett tudás, idő, tapasztalat, energia és tapasztalat meghozta a várt eredményt/ a
bejárt kétségekkel teli utat. Időközben, ahogy egyre látványosabb hátsóra tettem szert az edzések hatására úgy egyre többen fordultak hozzám segítségül, hogy mit hogyan csináljanak azért, hogy hasonlóan kerek fenekük legyen, mint nekem.

Természetesen az akkori kezdetleges tudásommal adtam tanácsokat, amivel ők is el tudtak indulni egy úton. Majd figyelve a női társaimat kivétel nélkül mindenki kereste a titkot, amivel gyorsan és látványos kerek feneket tud varázsolni magának a nőies vonalak kialakítással karöltve.

Akkoriban még kevesebb információ volt a kerek fenék elérésében, mint a mostani időkben. Most meg a sok információ áradatba aztán tudja eldönteni az emberlánya, hogy hova kapjon, nem?

Így elkezdtem gőzerővel belemélyedni a témába, több tapasztalatot szerezni oly annyira, hogy
elkezdtem kifejleszteni azt a saját módszert, amivel szakszerű tudással már egy más elgondolás
mentén tudtam haladni a fenékfejlesztésbe.

Ez idő alatt szereztem meg a fitnesz instruktori és személyi edző végzettségemet és nem sokkal rá alapítottam meg a Fenékformálás vállalkozásomat.

Már magát a fitnesz szakmát, azért választottam, mert adni és segíteni szerettem volna/ szeretnék folyamatosan az embereknek, hogy egy egészségesebb életet tudjanak élni, amivel elérhetik a vágyaikat/ céljaikat. Legyen az egy fogyás, izmosodás, alakformálás, egészségmegőrzés, speciálisan fenék és combformálás vagy az, hogy az illető játszani tudjon az udvaron az unokáival.

Erre csak ráadásként jött, hogy elkezdtem azzal foglalkozni, hogy más Hölgyeknek segítsek a kerek fenék és formás combok elérésében és ezt egy vonzó, nőies alakkal együtt elérni.

Látva a növekvő igényt /érdeklődést ebben a témában és összetalálkozva az én szenvedélyemmel, a fenékformásítással, nos nem volt kérdéses, hogy ezzel szeretnék kiemelkedően foglalkozni a jövőben.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a hitelességemet és szakmai tudásomat is adva éljek a lehetőséggel, így segítve másokat az alakformálás mellett a fenékfejlesztésbe.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Facebook oldalam

Instagram profilom